V.A.V. consultants LTD

Бизнес модели

We've got your solutions. You no longer need the questions.

Бизнес моделите, които ние предлагаме на нашите клиенти са облачни решения, базирани на Microsoft 365, Dynamics 365, Microsoft NAV 2017 и Office 365 за организацията и управлението на хора, данни и процеси, които Ви гарантират следните ключови фактори

 

Оптимизиране на вътрешните бизнес процеси. Позволява на фирмата да се трансформират с бързи темпове. Ръководителите на бизнеса могат да променят и развият своите процеси и в реално време, като използват модерна последователна и разширяема облачна платформа, така че те не се въздържат от традиционните технологии, а в същото време да ги доразвиват и цифрово трансформират.

 

 

Мобилност и достъп до бизнес информация в реално време, Независимо къде сте, Вие имате достъп от Вашето РС, смартфон или таблет. Ускорявате в пъти вашата продуктивност при вземане на правилни решения, заедно с вашите колеги и специалисти, без да е необходимо да сте заедно в офиса.

 

 

Сигурност и защита на информацията. Решенията, базирани ва Майкрософт технологии, осигуряват сигурен достъп между платформи и устройства, като антиспам и антивирусните технологии се актуализират автоматично, за да се предпазят от най-новите заплахи. Вградените функциите за сигурност и услугите, на онлайн решенията позволяват лесно да контролират разрешения, правила и функции чрез конзоли за онлайн администриране и управление, което означава, че фирмите могат сами да конфигурират услугата, която да отговаря на конкретни изисквания за сигурност и съответствие.

 

Без първоначална инвестиция. Плащате за това, което ползвате.

 

 

 

Кратки срокове на внедряване. За някои от решенията сте в състояние да потребявате необходимата услуга едва ли не от деня на Вашето решение.

 

 

Прочетете още

Дигитално Счетоводство

ВАВ Консултанти има доказан 22 годишен опит в предоставянето на финансово счетоводни решения за подпомагане и развитие приоритетите на Управители, Главни Счетоводители и Финансови Директори.

ЦИФРОВ МОДЕЛ GDPR

GDPR - Какво трябва да направи вашето дружество?

Цифров Модел за Управление на Човешкия Талант

Модел за трайно конкурентно предимство и съвременна цифровата стратегия.