V.A.V. consultants LTD

Бизнес решения

We've got your solutions. You no longer need the questions.

Пренесете бизнеса си на следващото ниво

 

Фокусирани към малкия и среден бизнес, ние Ви помагаме да се освободите от традиционната настолна и наследствена инфраструктура и да се възползвате от облачните и други цифрови технологии, за да постигнете бизнес целите си. Нашата работа е изключително иновативна и помагаме нашите клиенти да мислят извън съществуващите бизнес процеси и "начина, по който нещата са", за да могат да предприемат бизнеса си "по начина, по който трябва да бъдат нещата".

 

 

Ние предлагаме широка гама от финансово-счетоводни и данъчни решения, които помагат на бизнеса ви и го правят печеливш. Нашите финансови решения зависят от вашия избор на това как искате да направите добри инвестиции и как искате да се разширите. Заедно с тях ние Ви предлагаме гъвкави и икономически ефективни счетоводни услуги.

 

 

 

Ние знаем, че се нуждаете не само от от счетоводни инструменти, но и софтуер, които да управлява всеки аспект на Вашия бизнес. За да получите по-голям контрол над вашето малко или средно предприятие, ние Ви предлагаме единно решение, софтуер за управление на бизнеса, предназначен да расте заедно с вас. Това единно решение опростява ключовите ви процеси - от счетоводство и CRM до управление на веригата за доставки и закупуване, улавяте и контролирате цялата си бизнес информация в една, мащабируема система.

 

 

Всичко това получавате във Вашата собствена облачна структура или като аутсорсинг услуга, изградено в рамките на седмици и на цени, които може да си позволите. 

 

Прочетете още

Управление на финансите

Решение за собственици и управители, чийто очаквания са вече много повече от просто водене на счетоводство, подготовка на заплати и подаване на месечните отчети.

Управление на печалбата

или какво казва Чарлз Дикенс за парите - "Годишен доход 20 £ лири, годишен разход 19.96 £, Резултатът е щастие. Годишен доход 20 £, годишен разход 20,06 £ - трябваха още шест пенса. Резултатът е мизерия." - Дейвид Копърфийлд

Финанси за Медицински Заведения

Здравето на пациентите не е бизнес, но здравните услуги са пари - имат себестойност, чиято реална оценка е част от гаранция за качество.

Предприемачество и стартъп

От идея до компания - как да превърнем бизнес мечтите в реалност

Офис 365 - Управление на задачите в екип

Начин забравите хаоса при работата в екип и вършете повече работа! Office 365 Planner улеснява вашия екип в създаването на нови планове, организирането и възлагането на задачи, споделянето на файлове, провеждането на чат за това, по което работите,

Дигитален Модел на Управление

Кои са вашите клиенти и как ги достигате? Можете ли да печелите пари и да развивате компанията? Намерихте ли точния продукт, който да пазарът очаква от Вас?

Дигитални продажби и маркетинг

Дигиталните решения за управление на продажбите и маркетинга, които предоставят ВАВ Консултанти и партньори, имат за цел да консолидират позицията на малките и средни предприятия на конкурентни пазари.