V.A.V. consultants LTD

Бизнесът и Дигиталното Общество

We've got your solutions. You no longer need the questions.

Цифровите информационни технологии променят радикално всички аспекти на обществото

дата: 02-17-2019

Фокусът на бизнеса на нашата компания е изцяло насочен към дигиталните технологии. Но може ли нашият или Вашият бизнес да се развива самоцелно, извън реалностите на обществото. Със сигурност, не. Даже да приемем, че интересите на индивидуалният бизнес са водещ мотив, не трябва да пренебрегваме реалностите на цифровите информационни технологии в обществото като цяло, които ще променят медицинските, социалните и природните и хуманитарни науки, и ще стават все по-дълбоко и бързо вкоренени в обществото. Ето защо цифровите технологии от тук нататък ще имат определящото влияние за начина, по който живеем, работим и учим.

Но каква сметка си даваме за това в стереотипа на нашето ежедневието. Имаме ли частни или обществени форуми, където да поговорим за предизвикателствата и за уникалните възможности при създаването на ефективни връзки между цифровата технология, хората и техните общества. Идеята на този блог е да отвори място за мнения и дискусии на тази тема и да се превърне в активно средище за обмяна на опит.

Независимо на какъв етап сте от Вашето облачно пътешествие, присъединете се към нас за помощ при навигациите в различните облачни политики и най-добри практики. Задайте Вашите въпроси, а наш ангажимент остава да отговорим с различни инструменти, ресурси, стратегии и идеи за лидерство, за да стимулирате растежа и рентабилността на бизнеса си в облака.

Като начало, ние инициираме следната тема. Можем ли да приложим в нашия бизнес житейското правило „всяко зло, за добро“, с оглед задължението от 25 Май 2018 година да приведем бизнеса си в съответствие с разпоредбите на общия регламент относно защита на данните (GDPR). Според нас, да. Открива се добра възможност да помислим, как да стартираме проект за дигитална трансформация, с който организацията да преосмисли кибер сигурността на бизнеса си, да прегледа отново бизнес процесите си и същевременно с това да гарантира добри отношения с клиентите си, доставчиците си, служителите си и другите потенциални партньори. Като следствие от това няма да има проблеми във взаимоотношенията си и с представителите на Комисията за защита на личните данни.

Желязна бизнес логика, която спестява нерви и прави целесъобразни необходимите инвестиции за това.

Очакваме Вашето мнение по въпроса :: Влизане на Потребител в Блога. Ако още не сте регистриран, направете го тук.