V.A.V. consultants LTD

Microsoft 365 F1 - Съвременното работно място

We've got your solutions. You no longer need the questions.

Microsoft 365 F1 е ново предложение, което обединява Office 365 F1, Windows 10 и Enterprise Mobility + Security за цялостно, интелигентно решение на цифрово работно място

 

Управление на работния ден

 

Microsoft StaffHub помага на работниците на първата линия (Firstline Workers) да управляват работните си дни с управление на графици, споделяне на информация и възможност за свързване с други служебни приложения и ресурси от мобилно устройство или браузър.

 

Имейл и календари

 

Получавате имейл от бизнес клас чрез богатата и позната среда на Outlook от браузър. Microsoft 365 F1включва 2 ГБ пощенска кутия на потребител, прикачени файлове до 150 МБ, защита срещу злонамерен софтуер и филтриране на нежелана поща. Exchange ActiveSync (EAS) се поддържа за телефони и има поддръжка на POP за настолни имейл клиенти.

 

Съобщения, наличност и събрания

 

Използвайте съобщения в Microsoft 365 F1, за да се свързвате бързо с колегите си, уведомявайте хората за наличността си чрез онлайн състояние и участвайте в излъчване на събрания на Skype за бизнеса в браузър или на почти всяко устройство.

 

Център за работа в екип

 

Свържете своите екипи чрез Microsoft Teams в Office 365 и обединете чат, съдържание, хора и инструменти на едно място, така че вашите екипи да имат незабавен достъп до всичко необходимо.

 

 

Съхраняване и споделяне на файлове

 

OneDrive за бизнеса осигурява на всеки потребител 2 ГБ лично място за съхранение в облака, което е достъпно от всяко място. Лесно споделяйте документи, изпращайте прикачени файлове в имейли и управлявайте кой може да преглежда и редактира всеки файл.

 

Интранет достъп

 

Предоставяйте защитен достъп до интранет ресурсите на фирмата, като обучения, справочни материали и фирмени новини и информация, от браузър и на мобилни устройства с мобилното приложение на SharePoint.

 

Корпоративна социална мрежа

 

Обсъждайте идеи, споделяйте актуализации и събирайте отговори от колеги в цялата си организация. Yammer ви дава по-бърз и по-интелигентен начин за свързване и сътрудничество в рамките на фирмата.

 

Office Online

 

Създавайте и редактирайте документи на Word, OneNote, PowerPoint и Excel във версиите за браузър на приложенията на Office.

 

Професионално цифрово споделяне на преживявания

 

Със Sway можете лесно да създавате привлекателни, интерактивни уеб-базирани отчети, презентации, бюлетини, обучения и други – направо от вашия телефон, таблет или браузър. Платната на Sway са лесни за споделяне и изглеждат чудесно на всеки екран.

 

Корпоративна услуга за видео

 

Създавайте, управлявайте и споделяйте видеоклипове по защитен начин във вашата организация. С Microsoft Stream е по-лесно за всички да си сътрудничат с видео, за да поддържат връзка със съдържанието, което е от най-голямо значение. 

 

Автоматизация на работния поток

 

Създавайте автоматизирани работни потоци между приложения и услуги за получаване на известия, синхронизиране на файлове, събиране на данни и т.н. с Microsoft Flow – не е необходимо програмиране. 

 

Разработване на уеб и мобилни приложения

 

С PowerApps можете бързо да създавате и публикувате персонализирани бизнес приложения за уеб и мобилни устройства. Изберете между наличните шаблони или започнете от нулата, за да разширите бизнес данните си – не е необходимо програмиране. 

 

Приложения за Office и SharePoint

 

Нови приложения в Microsoft 365 F1, разработени от други производители и клиенти, работят с Office и SharePoint, за да предоставят уеб услуги директно във вашите документи и сайтове.

Прочетете още

Цифров Модел за Управление на Човешкия Талант

Модел за трайно конкурентно предимство и съвременна цифровата стратегия.