V.A.V. consultants LTD

Партньорство с нас

We've got your solutions. You no longer need the questions.

Присъединете се към нас и спечелете нови пазари и региони, като осигурите на клиентите си портфолиото за решения на VAV Consultants по устойчив и оптимален начин. За тази цел, ние ви предлагаме ефективна рамка за сътрудничество.

 

Кои Сме Ние

Повече от 23 години ние предоставяме пълната гама от счетоводни услуги и корпоративни финанси, съпътствани с ефективно данъчно консултиране и цялостно администриране на трудово-правните им взаимоотношения. Нашите услуги са завършени концепции от началото на бизнеса идеята, продължават във времето на корпоративната реализация и след това служат за поддръжка по време на целия бизнес жизнен цикъл. За да постигнем набора от цели, ние прилагаме комбинация от методи на управленското и финансовото счетоводство. Ние работим съвместно със собствениците и управителите, за да помогнем на техните фирми да създават конкурентни предимства чрез стратегически корпоративни финанси.

Днес, отговаряме на предизвикателството „дигитална трансформация“, като предоставяме нашето портфолио изцяло с цифрови решения. Дигиталното Счетоводство, Дигиталните Финанси са част от нашите услуги на онлайн ERP решение за управление на бизнеса. Стратегията ни се основава на концепцията Cloud Computing като комбинация от Dynamics 365 Business Central, Microsoft 365 (Office 365, Windows 10 и Enterprise Mobility + Security), Dynamics 365 for Sales за изграждане на интегрирана система за управление на корпоративни процеси.

Фокусът ни е концентриран към малките и средни предприятия, като основен фактор за икономическо благосъстояние, без значение дали става въпрос за предприятие с 10 или 250 работни места. За нас по-важно е съвместното взаимноизгодно сътрудничество при използване на безпрецедентните възможности за иновации в бизнеса в условията на дигиталното общество.

 

Партньорство с VAV Consultants

Удовлетворението на клиентите може да бъде постигнато само чрез експертиза на партньорите и чрез ноу-хау за продукти. 

 

Разгледайте партньорските възможности

 

 

Изпрати запитване

Име
имейл *
телефон
относно
запитване
Въведете числото
Captcha image