V.A.V. consultants LTD

УПРАВЛЕНСКО СЧЕТОВОДСТВО

We've got your solutions. You no longer need the questions.

Ние работим съвместно със собствениците и управителите, за да им помогнем на техните фирми да създават конкурентни предимства чрез стратегически корпоративни финанси.

 

Нашите финансови услуги са завършени концепции от началото на бизнеса идеята, продължават във времето на корпоративната реализация и след това служат за поддръжка по време на целия бизнес жизнен цикъл. За да постигнем набора от цели, ние прилагаме комбинация от методи на управленското и финансовото счетоводство.

 

Финансово Прогнозиране и Анализи

На етапа на развитие на бизнес цикъла е, на етап когато бизнесът е просто мисъл или идея, ние го свързваме с нашият Модел за финансовите прогнози и анализи.  Заедно с изпълнителното и оперативно ръководство, ние моделираме процеса, така че ръководството да може да различи между това, което е важно и какво не е, сравнявайки разходи срещу ползи.

 

Ето шест добри причини, за да проектирате вашите финансови средства с нашият Модел за финансовите прогнози и анализи

Свързани продукти

Break-Even Анализ

КОМУ е нужно това? Преди всичко на собствениците и управителите на бизнеса, но не на последно място е важно и за умните счетоводители и финансисти, които разбират заплахата от смъртоносния вирус на счетоводните стандарти.

EBITDA - За Кой и Защо

EBITDA се използва в три основни области на финансите: банкиране, инвестиране и оценка на бизнеса.

Прочетете още

Предприемачество и стартъп

От идея до компания - как да превърнем бизнес мечтите в реалност